top of page
header-osmo-produkte-farbe-innen-moebel-1.jpg
OSMO  PROSJEKTER > REFERANSEPROSJEKTER

REFERANSJEPROSJEKTER

SE VÅRE FLOTTE REFERANSEPROSJEKTER! Vi leverer produkter til både proff, industri og gjør-det-selv-markedet.
På denne siden ønsker vi å vise frem små og store prosjekter hvor våre produkter er benyttet. 

Ved interesse, ta kontakt med oss for nærmere beskrivelser av det enkelte prosjekt.

IMG_0597.jpg

MELBY SNEKKERVERKSTED

Melby er en norsk trappeprodusent som leverer kvalitetstrapper over hele landet. Deres trappemodeller strekker seg fra standardiserte trapper for private hjem, til unike trappedesign til prosjekter. Den norske håndverksbedriften ble i 1952 grunnlagt av Emil Melby, og har lange tradisjoner og egne produksjonslokaler på Eide i Nordmøre. 
Les mer

amfi nedenfra.jpg
miniamfi.jpg

HAUKÅS BARNESKOLE

Hustadvika Kommune har satt miljø, klima og bærekraft på dagsordenen når de har bygget nye Haukås Barneskole. Skolen er på 5300 kvadrat meter og er bygget i massivtre.
Osmo har levert overflatebehandling til treoverflater innendørs, og resultatet har blitt et lunt bygg med mye synlig treverk.

Les mer

Seltor-HT-L-16.jpg

HASLE TRE OSLO

Bygget er nominert til Årets Trebyggeri 2022. Hasle Tre var planlagt som en trekonstruksjon allerede fra første skisse og er oppført i 4 etasjer i massivtre levert av Splitkon med   Seltor AS som totalentreprenør. Fasadekledningen vil skifte uttrykk etter årstidene og deler av fasaden er kledd med grønne planter som fungerer i nordisk klima.
Prosjektet har oppnådd BREEAM-NOR Excellent og med fossilfri byggeplass. 
Les mer

DSC_7390.jpg

SAGELVA BARNEHAGE

Sagelva Barnehage er et nytt moderne bygg som er godt tilrettelagt for barn. A38 Arkitekter har tegnet et bygg med et spenstig arkitektonisk uttrykk med skrå fasade, stort atrie, storkjøkken og tilhørende utearealer. Barnehagen har en høy miljøprofil og er bygget med tre i bærende konstruksjoner.
Les mer

220215+Volla+II-kopi (1).jpg

VOLLA BARNEHAGE

Volla Barnehage er en av to barnehager i Lillestrøm tegnet av A38 Arkitekter og som er bygd av Håndverkskompaniet. Byggene har spennende og lekne uttrykk, og har plass for opptil 190 barn og 50 ansatte. Barnehagene har høy miljøprofil, og Osmo er valgt som overflatebehandling i begge byggene.
Les mer

Drammen35228.jpg

BRANDENGEN SKOLE DRAMMEN

Drammen satser på å bli Norges grønneste kommune. Miljøfokuset har derfor vært sterkt i dette prosjektet. Bygningen er oppført i massivtre og oppvarmingen skjer ved at det hentes varme fra grunnen. Da møbler og inventar skulle kjøpes inn, var det en selvfølge å stille krav om at alt var Svanemerket. Osmo er benyttet som overflatebehandling, og bygget har et lyst og godt innemiljø.
Les mer

Arkitema_Sophie-Radich-School_Interior-01_web.jpg

SOPHIE RADICH SKOLE

Ny ungdomsskole i Lillestrøm bygget i massivtre med BREEAM Excellent sertifisering. Sophie Radich Skole i Lillestrøm får en markant arkitektur med en bygningskropp formet som en firkløver. Skolen vil romme inntil 720 ungdomsskoleelever. Med et stort fokus på den omkringliggende naturen vil elevnee oppleve et samspill mellom inne- og utemiljøet. 
Les mer

Aktivitetsrom 3_.jpg

HVALER BARNE- OG UNGDOMSSKOLE

Hvaler har fått utvidet barne- og ungdomsskole som vil romme alle grunnskoleelevene i Hvaler kommune. Skolebygget er utformet som et frittstående anlegg, men er forbundet med den eksisterende skolen. Yttervegger og etasjeskiller er i massivtre, sammen med enkelte innvendige vegger. Totalt har nybygget et samlet bruksareale på 5.210 m².  
Les mer

Splitkon_SporX-3.jpg

SPORX DRAMMEN

Midt i Drammen, nær elven og sentralt ved togstasjonen ruver nå SporX. Fra fundament til takterasser er bygget som består av ti etasjer, i 100% limtre og massivtre fra grunnmur og opp. Med massivtre og limtre fra Splitkon er SporX i Drammen et av verdens mest miljøvennlige kontorbygg i sitt segment. Osmo er leverandør av innendørs overflatebehandling til dette prosjektet.
Les mer

Rast (3) low.jpg

NORSKE MIKROHUS

Norske Mikrohus produserer fremtidsrettede og klimavennlige små hus på hjul. Mikrohus er komplette boliger med oppholdsrom, soveplass, kjøkken, og bad - med plass til integrerte hvitevarer.
Norske Mikrohus benytter interiørprodukter fra Osmo for å skape et godt og trygt innemiljø.
Les mer

Klasserom.jpg

BAMBLE UNGDOMSSKOLE

Bamble Ungdomsskole med idrettshall og svømmehalll, er bygget i massivtre og ligger i Bamble kommune. Prosjektet ferdigstilles i 2021, og vil oppnå BREEAM-NOR Very Good med 50% energireduksjon i forhold til TEK17, og 50% reduksjon i klimagasser.
Les mer

SOUTH-CORNER-5000-scaled.jpg

VIA - PROSJEKTET HAR OPPNÅDD BREEM-NOR EXCELLENT!

VIA ligger midt i Oslos sentrale forretningsdistrikt. VIA vil styrke bylivet i Vika med spennende spisesteder og butikker på bakkeplan. I høyden blir det kontorlokaler med god utsikt og gode, bærekraftige løsninger.
Prosjektet skal ferdigstilles i 2021
og sertifiseres med BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A. Osmo
er stolt leverandør til dette prosjektet.
Les mer

Foto Lund+Slaatto Arkitekter.jpg

VALLE WOOD - NÆRINGSBYGG

Valle Wood er bygget etter strenge miljøkrav, og har et naturlig nordisk uttrykk som er en attraksjon og en opplevelse i seg selv. Bygget er sertifisert som BREEAM-NOR Excellent med 40% mindre energibruk enn tilsvarende kontorbygg.
Les mer

IMG_2542.JPG

OSLO LUFTHAVN GARDERMOEN

Nye Oslo lufthavn ble offisielt åpnet i 2017. Totalt har flyplassen kapasitet til 32 millioner passasjerer. Ved  Pir Nord ligger det 1900 m² med eikeparkett som er overflatebehandlet med Osmo Hardvoksolje. Vi samarbeider med Avinor om vask og vedlikehold.
Les mer

6q9a2504.jpg

HORTEN VIDEREGÅENDE SKOLE

Første skolebygg i Norge som oppnår miljøsertifiseringen BREEAM-NOR Outstanding. Spennende arkitektoniske løsninger, geobrønn, vannbåren varme og et solcelleanlegg på 3500 kvm på taket, gjør denne skolen unik i miljøsammenheng.
Osmo Nordic AS er stolt leverandør av overflatebehandling for alle gulvene i dette fantastiske prosjektet.
Les mer

Nesfjellet-Panorama (18 av 40).jpg

LEKKER HYTTE PÅ FJELLET

Gjennomført hytte på fjellet med store vinduer og god romfølelse i høy kvalitet. Tak og vegger er behandlet med Osmo Dekorvoks, som er basert på naturlige plateoljer og vokser.
Les mer
 

web_slide1.jpg

DEKORVOKS 3142 FJELL by Oj!

I samarbeid med Oj! Design har vi laget en helt ny farge i Dekorvoks. Fargen gir en varm grå farge som passer både på hytta og i et moderne hjem.
Kan brukes på alle treoverflater.

Les mer

bottom of page