top of page
Tind (1) low.jpg
OSMO  REFERANSEPROSJEKT  > NORSKE MIKROHUS

NORSKE MIKROHUS

Norske Mikrohus produserer fremtidsrettede og klimavennlige små hus på hjul. Mikrohus er komplette boliger med oppholdsrom, soveplass, kjøkken, og bad - med plass til integrerte hvitevarer. De baserer seg på smarte flerfunksjonelle løsninger og leveres med plassbygde møbler for optimal arealeffektivitet.

Mikrohusene produseres i Norge med miljøvennlige materialer, er energieffektive og etterlater et minimalt fotavtrykk. Dette er for å garantere god kvalitet og samtidig ta hensyn til miljøet. Det legges mye energi i design og utvikling, og mikrohusene er designet for god romfølelse, rikelig med lysinnslipp og best mulig utnyttelse av arealet.

Norske Mikrohus benytter interiørprodukter fra Osmo for å skape et godt og trygt innemiljø. Osmo Hardvoksolje inneholder naturlige oljer og vokser, og de naturlige stoffene gir en diffusjonsåpen, vann- og smussavisende overflate. Produktene er godkjent for bruk på barneleker og for næringsmiddelindustrien. Ved å benytte hardvoksolje med pigmenter, kan man også fargesette treet i mange flotte farger.

Norske Mikrohus benytter Osmo TopOil 3058 fargeløs matt til benkeplater, bord og hyller i modellen Heim. Hardvoksolje 3032 fargeløs silkematt brukes til alle overflater i modellene Tind og Rast.

Foto: Aksel Jermstad (www.byaksel.com)

Tind (3) low.jpg
Rast (4) low.jpg
Rast (2) low.jpg
Rast (3) low.jpg
Tind (2) low.jpg
bottom of page