OSMO  PRODUKTER  > VASK OG VEDLIKEHOLD

VASK OG VEDLIKEHOLD

VASK OG VEDLIKEHOLD. Våre produkter fjerner smuss og skitt enkelt, samtidig som de naturlige oljene i produktene vedlikeholder overflaten. Hvor ofte tregulv må rengjøres avhenger av bruken. I private sammenhenger kan en gang i uken være nok, mens i restauranter og andre høyt trafikkerte områder må man rengjøre daglig.

Vårt Rengjøringsett er tilpasset tørr- og fuktmopping av gulv. Vi anbefaler å tørrmoppe gulvet, og kun bruke fuktig mopp ved behov når det er flekker på gulvet. Vi har også produkter for rens, vedlikehold og renovering. 

VASK OG PLEIEMIDDEL

Osmo Vask og Pleiemiddel er spesielt utviklet for rengjøring av oljede og voksede treoverflater innendørs. Passer også til lakkerte gulv, stein, vinyl og andre vanntette overflater. Tilsett en kork til en liter vann og vask gulvet med en lett fuktet mopp.
De naturlige oljene tilsatt produktet forhindrer gulvet i å tørke ut.
Ved behov for rens av overflaten, bland 1:1 med vann.
Dekkevne ca. 30-100 m² pr. liter. Leveres i str. 1L og 5L.

SPRAY CLEANER

Osmo Spray Cleaner er en praktisk sprayflaske med ferdig blandet rengjøringsmiddel. Spesielt tilpasset for enkel rengjøring og vedlikehold av oljede og voksede treoverflater innendørs. Anbefales til bruk på f.eks benkeplater eller til rask og enkel flekkfjerning på gulv. Passer også til lakkerte gulv, stein, vinyl og andre vanntette overflater. Leveres i str. 0,5L.

INTENSIV CLEANER

Osmo Intensiv Cleaner brukes for intensiv rengjøring av oljede flater før vedlikehold eller renovering. Ved å bruke Intensiv Cleaner kan man slippe å slipe overflaten for gammel overflatebehandling da produktet renser øvre sjikt meget effektivt. Kan også rense plastikk, rustfritt stål og andre vannavvisende overflater. Etter bruk av produktet på treoverflater, påføres Osmo Hardvoks Vedlikeholdsolje eller Hardvoks-Olje for å gjenopprette flatens slitesjikt. Dekkevne ca. 30-100 m² pr. liter. Leveres i str. 1L og 5L.

RENS OG VEDLIKEHOLDSVOKS

Spesielt utviklet for oppfriskning og vedlikehold av gulv behandlet med hardvoksolje. Hvis man bruker Rens og Vedlikeholdsvoks en til to ganger i året på utsatte områder,
unngår man større renovasjoner. Kan også brukes for å fjerne vanskelige flekker. Dekkevne ca. 80-100 m² pr. liter. Leveres i følgende størrelser:
Fargeløs: 0,5L, 1L og 10L, Fargeløs spray: 0,4L og Hvit: 1L.

VEDLIKEHOLDSETT

Alt du trenger for vask og vedlikehold av gulv behandlet med Osmo Hardvoks-Olje, eller andre flater med olje eller lakk. Settet med fargeløs Rens og Vedlikeholdsvoks benyttes på fargeløse og fargede gulv, mens det hvite settet brukes på hvite gulv. Følg instruksjonene for det enkelte produkt. Alle settene inneholder: Rens og Vedlikeholdsvoks (velg mellom 0,4L Fargeløs spray, 1L Fargeløs eller 1L Hvit), 1L Vask og Pleiemiddel, 3 tørkekluter, 1 slipeduk og 1 bruksanvisning.