OSMO  PRODUKTER  > VASK OG VEDLIKEHOLD

VASK OG VEDLIKEHOLD

VASK OG VEDLIKEHOLD. Våre produkter fjerner smuss og skitt enkelt, samtidig som de naturlige oljene i produktene vedlikeholder overflaten. Hvor ofte tregulv må rengjøres avhenger av bruken. I private sammenhenger kan en gang i uken være nok, mens i restauranter og andre høyt trafikkerte områder må man rengjøre daglig.

Vårt Rengjøringsett er tilpasset tørr- og fuktmopping av gulv. Vi anbefaler å tørrmoppe gulvet, og kun bruke fuktig mopp ved behov når det er flekker på gulvet. Vi har også produkter for rens, vedlikehold og renovering. 

VASK OG PLEIEMIDDEL

Osmo Vask og Pleiemiddel er spesielt utviklet for rengjøring av oljede og voksede treoverflater innendørs. Kan også benyttes på andre vaskbare flater som lakkerte gulv, stein, vinyl osv. Tilsett en kork til en liter vann og vask gulvet med en lett fuktet mopp.
De naturlige oljene tilsatt produktet forhindrer gulvet i å tørke ut. Tilsett 1 kork (15 ml) til 2 liter vann. Ved behov for rens av overflaten, bland 1:1 med vann.
Dekkevne ca. 30-100 m² pr. liter. Leveres i str. 1L og 5L.

RENGJØRINGSPRAY

Osmo Rengjøringspray er en praktisk sprayflaske med ferdig blandet rengjøringsmiddel. Spesielt tilpasset for enkel rengjøring og vedlikehold av oljede og voksede treoverflater innendørs. Anbefales til bruk på f.eks benkeplater eller til rask og enkel flekkfjerning på gulv. Passer også til lakkerte gulv, stein, vinyl og andre vanntette overflater. Leveres i str. 0,5L.

INTENSIVRENS

For intensiv rens av oljede og voksede overflater som gulv og møbler, plastikk, rustfritt stål og andre vannavisende overflater. Skal ikke brukes som daglig rengjøring.
Etter bruk av produktet på treoverflater, påføres Osmo Vedlikeholdsolje eller fargeløs Hardvoksolje Original for å gjenopprette flatens slitesjikt.
Produktet skal blandes 1:10 til 1:20 med vann etter hvor skitten overflaten er.
 
Dekkevne ca. 30-100 m² pr. liter. Leveres i str. 1L og 5L.

VEDLIKEHOLDSVOKS

Spesielt utviklet for oppfriskning og vedlikehold av gulv behandlet med hardvoksolje. Hvis man bruker Vedlikeholdsvoks en til to ganger i året på utsatte områder,
unngår man større renovasjoner. Kan også brukes for å fjerne vanskelige flekker. Dekkevne ca. 80-100 m² pr. liter. Leveres i følgende størrelser:
Fargeløs: 0,5L, 1L og 10L, Fargeløs spray: 0,4L og Hvit: 1L.

VEDLIKEHOLDSETT GULV

Alt du trenger for vask og vedlikehold av gulv behandlet med Osmo Hardvoksolje, eller andre flater med olje eller lakk. Settet med fargeløs Vedlikeholdsvoks benyttes på fargeløse og fargede gulv, mens det hvite settet brukes på hvite gulv. Følg instruksjonene for det enkelte produkt. Alle settene inneholder: Vedlikeholdsvoks (velg mellom 0,4L Fargeløs spray, 1L Fargeløs eller 1L Hvit), 1L Vask og Pleiemiddel, 3 tørkekluter, 1 slipeduk og 1 bruksanvisning.

RENGJØRINGSSETT FOR GULV

Osmo Rengjøringssett for gulv er tilpasset for tørr- og fuktmopping av gulv.
Kan også benyttes på fliser og stein. Settet inneholder tre ulike mopper for et optimalt renhold og vedlikehold; Tørrmop, Våtmopp og Microfibermopp. Holderen fester godt i moppene og de er enkle å skifte ut. Suppleres med Osmo Teleskopskaft som er justerbart og som enkelt tilpasses for en optimal arbeidsstilling.