top of page
header-osmo-produkte-holz-2.jpg
OSMO  KONTAKT  > OM OSMO

OM OSS

Osmo Nordic AS sitt hovedkontor og lager ligger på Jessheim enkelt tilgjengelig ved avkjøringen til Oslo Airport Gardermoen. Her har vi hatt lokaler siden vi startet opp for 13 år siden. I dag er vi ni ansatte i Osmo Nordic AS.
 

Vi har et stort utvalg av interiør- og eksteriørprodukter som er basert på naturlige og mikroporøse planteoljer og vokser. Bak våre overflatebehandlingsprodukter ligger det over 40 års erfaring og lidenskap til tre som naturlig byggemateriale, da Osmo som selskap ble etablert allerede i 1978.

 

Vårt hovedkontor ligger i Tyskland, og alle produktene er utviklet av egen produktutviklingsavdeling, og satt i produksjon i vår egen fabrikk. I Tyskland produseres det også ferdig overflatebehandlede gulv, paneler, kledning og hageprodukter. I dag finnes det mer enn 2500 autoriserte forhandlere, og produktene er i dag tilgjengelig i over 60 land.

VÅRE PRODUKTER

Høye krav til kvalitet, funksjonalitet og kundens ønsker og behov har gitt oss et bredt sortiment av produkter som er ledende på markedet i dag. Råstoffene i våre produkter kommer fra naturen, og
blir videreforedlet og renset hos oss slik at de ikke er skadelige for verken mennesker eller dyr.

Osmo benytter naturlige planteoljer som solsikke, soya, lin og tisteoljer, samt harde vokser som carnauba og candelillavoks. Dette gir en diffusjonsåpen, vann- og smussavvisende overflate. Produktet fyller porene i treet og beskytter innenfra, men lager ingen tett film på overflaten. Den diffusjonsåpne overflaten gjør at treet kan puste, absorberer og slipper ut fuktighet uten å ta skade av det. Treet beholder sin naturlige skjønnhet og holdbarhet i lang tid.

Våre produkter er godkjent for bruk på barneleker av tre. Ved å bruke naturlige ingredienser, får man en bedre luftkvalitet da overflaten blir antistatisk og tiltrekker seg mindre støv.

Produktene brukes uten grunning, er klare til bruk, og har stor dekkevne pga høyt tørrstoffinnhold. 
 

Osmo er FSC-sertifisert og støtter tiltak og prosjekter som levende og bærekraftig skog. Vi stiller store krav til opprinnelse av råstoff som benyttes i våre produkter.
 

csm_osmo-farbe-nachhaltigkeit_7665630ea6
bottom of page