top of page
OSMO  INSPIRASJON > INSPIRASJON OG TIPS

INSPIRASJON OG TIPS

BLI INSPIRERT OG FÅ GODE RÅD OG TIPS! Vi leverer produkter til både proff, industri og gjør-det-selv-markedet.
På denne siden ønsker vi å dele nyheter, vise frem små og store prosjekter og gi gode råd og tips.

8.jpg

OSMO HAR FAST UTSTILLING VED NORSK HYTTESENTER SOM
HAR ÅPENT HELE ÅRET!

Osmo har fast utstilling i Inspirasjonsbygget ved Norsk Hyttesenter som ligger like ved E6, mellom Oslo sentrum og Gardermoen i Skedsmo kommune. Nordens største helårs hytteutstilling viser en unik samling med 29 hytter fra 21 forskjellige produsenter, og i tillegg til et Inspirasjonsbygg med faste utstillinger. Inspirasjonsbygget og hyttene er betjent og åpent hver torsdag, fredag og lørdag hele året. Les mer på deres sider for åpningstider og aktiviteter.

Besøk Norsk Hyttesenter her!

web_slide1.jpg

NYHET! - 3142 FJELL by Oj! Design

I samarbeid med Oj! Design har vi laget en helt ny farge i Dekorvoks. Fargen gir en varm grå farge som passer både på hytta og i et moderne hjem.
Kan brukes på alle treoverflater.

Les mer

Nesfjellet-Panorama (18 av 40).jpg

LEKKER HYTTE PÅ FJELLET

Gjennomført hytte på fjellet med store vinduer og god romfølelse i høy kvalitet. Tak og vegger er behandlet med Osmo Dekorvoks, som er basert på naturlige plateoljer og vokser.

Les mer
  

Power-Gel før og etter_.jpg

POWER-GEL TREFORNYER

Slitt treverk blir som nytt!
Osmo Power-Gel fjerner grånet treoverflate slik at treet for tilbake et friskt og gyllent utseende. Produktet skal smøres på og  virke i 20 minutter, før overflaten bearbeides lett med en stiv børste. Når du så skyller av med vann, har treverket fått tilbake sin naturlige farge og varme tone.

Les mer

bottom of page