1/2
OSMO  PROFESJONELL > PRODUKTER

FOR PROFESJONELLE

UTVALGTE PRODUKTER FOR DEN PROFESJONELLE. Våre produkter har høy kvalitet og benyttes i dag
av profesjonelle håndtverkere, arkitekter og i treindustrien. I vårt utvalg av spesialprodukter finner du
produkter med ekstra rask tørketid og høy dekkevne pga høyt tørrstoffinnhold.
Vi har også løsemiddelfrie produkter med og uten pigmentering.

 

Enkelte produkter kan kreve spesialverktøy og det er viktig å sette seg inn i bruken av produktet.
Produktene er et supplement til vårt øvrige utvalg. Ta kontakt med oss for råd og veiledning ved behov.

OLJEBEIS

For en naturlig og vannavvisende behandling av gulv, møbler og andre interiørdetaljer av tre. Produktet er basert på naturlige planteoljer og fremhever treet sitt naturlige utseende. Velg ett eller to strøk for transparent eller intensivt resultat. På flater utsatt for slitasje, skal det påføres et toppstrøk med fargeløs Hardvoks-Olje. Osmo Herder 6631 kan korte ned tørketiden ytterligere. For gulv anbefales påføring med maskin. Les mer.

3501
Hvit
3543 Cognac
3512
Sølv grå
3564 Tobakk
3514
Grafitt

3516 Jatoba
3518
Lys grå
3519 Naturell
(Svak hvit)
3541 Havanna
3590
Svart

Osmo Hardvoksolje Rapid er hurtigtørkende og har de samme gode egenskapene som Osmo Hardvoks-Olje Original. Produktet kan påføres to strøk samme dag, som er svært effektivt for proffbrukeren.
Produktet er basert på naturlige oljer og vokser, som gir en slitesterk og langvarig beskyttelse av tregulv og møbler. Produktet trekker inn i treet, beskytter fra innsiden, og gir en beskyttende overflate mot utvendige påvirkninger som enkelt kan punktvis vedlikeholdes og renoveres.
Gjør alltid en testpåføring før hele overflaten behandles.

HARDVOKS-OLJE PROFF

Løsemiddelfritt produkt for beskyttelse av alle tregulv som parkett eller heltre.

Påføres med stålsparkel to ganger, før gulvet etterpoleres med maskin. På høyt traffikerte arealer kan et tredje strøk påføres ved behov. Etter endt herdetid bør
deretter overflaten tilføres ett strøk med Osmo Rens og Vedlikeholdsvoks. Les mer.

5125
Fargeløs silkematt

PIGMENTERT OLJE PROFF

Løsemiddelfritt produkt for naturlig og slitesterk behandling av gulv. Produktet er basert på naturlige planteoljer og vokser, og fremhever treet sitt naturlige utseende. 
På flater utsatt for slitasje, skal det påføres et toppstrøk med fargeløs Hardvoks-Olje eller Hardvoks-Olje Proff for en komplett løsemiddelfri behandling. Les mer.

5411
Hvit
5436 Karamell
5412
Sølv
5437
Sand
5413 Intensiv hvit
5441 Havanna
5414
Grafitt
5443 Cognac
5415
Røyk
5464 Tobakk
5416 Jatoba
5468
Antikk
5417 Intensiv sort

SPRAY-WAX

Osmo Spray-Wax er ideel for alt av tre innendørs hvor en slitesterk overflate med lite vedlikehold trengs, som for eksempel trapper, møbler, benkeplater, parkett, gulv osv. Spesielt egnet for bruk i rom utsatt for fuktighet som bad eller kjøkken.
Påføres med koppsprøyte, Airless/Airmix eller HVLP sprøyte. Ønskes fargesetting,
kan man blande opp til 30% Oljebeis med Spray-Wax. Les mer.

3009 (R9)
Semi-matt 
sklisikker
3012 Hvit dekkende
3066 Hvit transparent
3084 Fargeløs matt
3085 Fargeløs silkematt
3086 Fargeløs glanset

HARDVOKS-OLJE RAPID

Hurtigtørkende produkt med de samme gode egenskapene som Osmo Hardvoks-Olje Original. Produktet kan påføres to strøk samme dag, som er svært effektivt for proffbrukeren. Produktet er basert på naturlige planteoljer og vokser, og fremhever treet sitt naturlige utseende. Produktet trekker inn i treet, beskytter fra innsiden, og gir en beskyttende overflate mot utvendige påvirkninger som enkelt kan punktvis vedlikeholdes og renoveres. Les mer.

3232 Fargeløs silkematt
3262
Fargeløs matt
3240
Hvit

HARDVOKS-OLJE EXPRESS

Meget hurtigtørkende produkt med de samme gode egenskapene som Hardvoks-Olje Original. Produktet kan påføres to strøk samme dag, som er svært effektivt for proffbrukeren. Tilsettes vår herder 6632, kan man korte ned tørketiden ytterligere og få en tørketid på 1-2 timer med forbehold om temperatur og underlag.

Herderen er også anbefalt benyttet ved behandling av treslag med høyt innhold av naturlige ingredienser som f.eks meranti, wenge og merbau. Les mer.

3332 Fargeløs silkematt
3362
Fargeløs matt
© 2019 Osmo Nordic AS